Disclaimer

De informatie op deze website, www.vossenspan.nl, is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Wij streven ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken, maar kunnen niet garanderen dat de informatie volledig, nauwkeurig of actueel is. Het gebruik van de informatie op deze website is geheel op eigen risico van de gebruiker.

www.vossenspan.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige vorm van verlies of schade, direct of indirect, die voortvloeit uit het gebruik van of het vertrouwen op de informatie op deze website.

De website kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. Het opnemen van dergelijke links impliceert niet noodzakelijk een goedkeuring van de inhoud ervan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites.

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud van www.vossenspan.nl, inclusief teksten, afbeeldingen, video's en andere materialen, behoren toe aan www.vossenspan.nl, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te kopiëren, reproduceren, verspreiden of op enige andere wijze te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van www.vossenspan.nl.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt, en het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om regelmatig terug te keren naar deze pagina om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens die op de website worden verstrekt.