Trouwkoetsen

Jullie huwelijksdag wordt de meest bijzondere dag van jullie leven. Met onze trouwkoetsen en expertise zorgt 't Vossenspan voor het perfecte vervoer op jullie trouwdag. 't Vossenspan biedt diverse trouwkoetsen aan, evenals extra opties zoals rolstoeltoegankelijke volgkoetsen voor de gasten of catering onderweg. Voorafgaand aan de grote dag bespreken we natuurlijk jullie wensen en voorkeuren. Willen jullie dat de palfrenier (bijrijder) voor de koets uitloopt? Hebben jullie specifieke wensen met betrekking tot de paarden? Staat er een fotomoment gepland op een bepaalde locatie of overwegen jullie volgkoetsen voor maximaal 120 gasten? Is er behoefte aan een arrangement met catering? Alles is mogelijk. Onze ervaren koetsier en palfrenier volgen het overeengekomen protocol, waardoor jullie alleen maar hoeven in- en uit te stappen en natuurlijk te genieten van jullie grote dag!

De Landauer

De blauwe Landauer is een elegante, vierseizoenen trouwkoets, die perfect geschikt is voor bruiloften. Deze stijlvolle koets wordt voortgetrokken door krachtige en gracieuze paarden, waarbij men kan kiezen tussen bruine vossen of zwarte friezen. Het klassieke ontwerp en de luxe afwerking maken de blauwe Landauer een ideale keuze voor een sprookjesachtige bruiloft.

Klik op de foto om te vergroten.

De Glaslandauer

De Glasdauer is een veelzijdige trouwkoets die zowel open als gesloten kan worden gebruikt. Met zijn koninklijke uitstraling, roomwitte lak en gecapitonneerde bekleding biedt deze koets een stijlvolle sfeer. Tevens is deze koets ook beschikbaar in koninklijk blauw. De schitterende paarden voor de koets vormen een perfect decor voor jullie trouwdag. 

Klik op de foto om te vergroten.

Bij 't Vossenspan hebben we al vele koppels op hun trouwdag begeleid, en we realiseren ons dat dit een zeer belangrijke dag is voor onze klanten. Aangezien elke trouwdag uniek is, benaderd 't Vossenspan dit met passie en streven we ernaar van jullie huwelijksdag een onvergetelijk feest te maken.